Tyto akcie podporují přední analytici z Wall Street

Druhé čtvrtletí roku 2021 právě probíhá a analytici z Wall Street přezkoumávají zásoby. Zároveň obavy z nových variant COVID-19 nadále vykreslují obraz nejistoty.

Obrázek: unsplash.com

Druhé čtvrtletí roku 2021 právě probíhá a analytici z Wall Street přezkoumávají zásoby. Zároveň obavy z nových variant COVID-19 nadále vykreslují obraz nejistoty.

Co to znamená pro investory, kteří hledají nové investiční příležitosti? Jedním ze způsobů, jak je najít, je postupovat podle doporučení analytiků s prokázanou historií úspěchu. TipRanks analytická prognostická služba se pokouší identifikovat nejvýkonnější analytiky na Wall Street nebo analytiky s nejvyšší úspěšností a průměrnou návratností na hodnocení. Tyto metriky zohledňují počet hodnocení zveřejněných jednotlivými analytiky.

Zde jsou nejlepší výběry akcií nejvýkonnějších analytiků:

The Chefs’ Warehouse

The Chefs ’Warehouse, distributor speciálních potravinářských výrobků, se zaměřuje na nezávislé restaurace inspirované kuchaři.

Klieve uznává skutečnost, že společnost byla proti „bezprecedentnímu protivětru po celý rok 2020“. Tvrdí však, že tyto protivětry ustupují.

“Uprostřed celostátních omezení vnitřního stravování věříme, že se společnost do roku 2020 dostala na tak dobrou pozici, jak se dalo očekávat.” Hledáme výrazné postupné zlepšování v průběhu roku 2021, protože vlády zruší omezení a návrat do téměř normálních podmínek do konce roku 2022. Očekáváme, že se akcie mohou vrátit na předpandemickou úroveň, protože investoři lépe oceňují konkurenční pozici kuchařů, ekonomický příkop, a výdělečná síla, “komentoval Klieve.

V současné době sleduje Klieve 62% úspěšnost a 29,9% průměrný výnos na hodnocení.

Tesla

4. dubna zveřejnil výrobce elektromobilů Tesla výsledky výroby a dodávek, přičemž údaje předcházely odhady. V reakci na tento vývoj analytik společnosti Oppenheimer Colin Rusch zopakoval hodnocení Buy a cenový cíl 1036 USD (54% vzestupný potenciál).

Když se podíváme do podrobností oznámení, celkové dodávky 1Q přišly na 184 800, což překonalo 172 230 konsensuálního odhadu. Dodávky modelu 3 / Y přistály na 182 780 kusech, což překonalo konsenzuální odhad o více než 20 000 kusů. Přestože dodávky modelu Model S / X 2020 byly výrazně pod očekáváním analytiků, společnost byla podle Rusche „v raných fázích rozšiřování nové verze těchto vozidel“.

Rusch dosáhl 63% úspěšnost, stejně jako působivý 69,1% průměrného výnosu za rating.

Azure Power Global

Azure Power Global je jedním z předních vývojářů solární energie v měřítku v Indii. S ohledem na tuto skutečnost zahájila analytička RBC Capital Elvira Scotto pokrytí s hodnocením Buy a cenovým cílem 42 $. Toto číslo zvyšuje potenciální růst na 50%.

Scotto poznamenává, že vidí AZRE jako „způsob, jak vyhrát v Indii růst poptávky po energii a sluneční energii.“ Podle IEA by výroba energie v Indii měla do roku 2040 růst zhruba o 145%.

Při pohledu na své nedávné výhry společnost obecně uzavírá smlouvy o nákupu elektrické energie s dobou trvání přibližně 25 let a poskytuje „vysoce viditelné, dlouhodobé vytváření peněžních toků (v současné době je v provozu ~ 2 GW).“ AZRE navíc získal ocenění od SECI za solární kapacitu 4 GW.

Na základě své 64% úspěšnosti a 20,3% průměrného výnosu na hodnocení skórovala Scotto na pozici # 218 v žebříčku TipRanks.

Zdroje: cnbc.com, unsplash.com

Nejnovější články