Autor: Filip Kejval

Joe Rogan řekl, že nabídl Elonu Muskovi, že ho vycvičí pro jeho plánovaný boj s Putinem

Podcaster a komentátor UFC Joe Rogan prohlásil, že nabídl Elonu Muskovi, aby trénoval generálního ředitele společností Tesla a SpaceX, poté co tento prezident vyzval ruského prezidenta Vladimira Putina na souboj jeden na jednoho.

Podcaster a komentátor UFC Joe Rogan prohlásil, že nabídl Elonu Muskovi, aby trénoval generálního ředitele společností Tesla a SpaceX, poté co Elon vyzval ruského prezidenta Vladimira Putina na souboj jeden na jednoho.

Rogan v epizodě svého podcastu "The Joe Rogan Experience" z 22. března uvedl, že Muska kontaktoval a navrhl mu, aby s ním trénoval.

"Elon Musk chce bojovat s Putinem. Viděli jste to?" Rogan se zeptal svého hosta, australského komika Montyho Franklina.

Nabídl jsem své služby. Napsal jsem mu: 'Kámo, zařídím ti veškerý trénink. Jestli opravdu budeš bojovat s Putinem,' řekl Rogan.

Rogan pak prohlásil, že Musk je "podivná osobnost", a zároveň se zdálo, že hodnotí šance padesátiletého podnikatele v souboji s 69letým ruským vůdcem.

"Především je to velmi velký muž. Není malý. A Putin je menší než já," řekl Rogan. "Elon je o dost větší než on."

"Elon měří pravděpodobně metr osmdesát," dodal Rogan. "A je velký. Je to velký chlap!"

"A [Musk] si prý kdysi pro zábavu zahrál nějaký zápas s mistrem světa v zápase sumo a ten si zničil krk tím, že ho vyhodil mimo ring. Ale ve skutečnosti porazil nějakého mistra světa v zápase sumo," řekl Rogan s odkazem na historku, kterou mu Musk vyprávěl.

14. března Musk na Twitteru vyzval Putina, aby se s ruským prezidentem utkal v souboji o osud Ukrajiny. Tato výzva přiměla Putinova spojence, čečenského válečníka Ramzana Kadyrova, aby Muskovi na Telegramu odpověděl, že generální ředitel bude v boji zničen.

Musk pak svou výzvu zdvojnásobil a na Twitteru napsal: "Pokud se bojí bojovat, souhlasím s tím, že budu používat pouze levou ruku, a to ani nejsem levák."

Na Twitteru také napsal, že Putin by si do jejich boje mohl "přivést svého medvěda", a zveřejnil kompozitní obrázek Putina bez košile na medvědovi vedle obrázku, který vypadal jako Muskův obrázek s plamenometem Boring Company, pod slovy "Vyberte si svého bojovníka".

Zdroje: businessinsider.com, Unsplash.com

Nejnovější články