Autor: Adam Spáčil

Konopná společnost upekla největší koláček na světě. Váží 850 liber a obsahuje 20 000 mg THC

Společnost z Massachusetts upekla největší koláček z konopí na světě, který váží neuvěřitelných 850 kilogramů.

Společnost z Massachusetts upekla největší koláček z konopí na světě, který váží neuvěřitelných 850 kilogramů.

Pečivo s konopím vyrobené společností MariMed měří na šířku tři stopy, na délku tři stopy a na výšku 15 palců. Obsahuje 20 000 mg THC - hlavní psychoaktivní látky v marihuaně, která vyvolává pocity sjetí.

Podle Indy100 to odpovídá 66 kloubům. Jeden kousek obsahuje 5 mg THC.

Podle deníku USA Today obsahuje tento obrovský koláček také 1 344 vajec, 212 liber másla, 250 liber cukru, 122 liber kakaového prášku, 81 liber mouky, 5 liber vanilkového extraktu, dvě libry prášku do pečiva a tři libry soli.

Společnost MariMed vyrobila brownies v nadživotní velikosti na oslavu uvedení své nové značky Bubbys Baked, která obsahuje konopné brownies, uvedla společnost v tiskové zprávě.

"Pro mnohé z nás byly domácí koláčky první ochutnávkou konopných pochutin," řekl Ryan Crandall, senior viceprezident společnosti MariMed pro prodej. "Bubbys tento nostalgický zážitek obnovuje a povyšuje, neboť do nadčasových receptů vlévá plnospektrální konopí řemeslné kvality, které spolehlivě připomíná jednodušší časy."

Guinnessův rekord za největší brownies dosud patřil pekárně Something Sweet Bake Shop v alabamském městě Daphne. Jejich brownie vážilo 234 kilogramů. Obří brownie od MariMedu je více než třikrát větší.

Zdroje: businessinsider.com, Unsplash.com

Nejnovější články