Společnost Disney údajně přebírá příklad od Amazonu a zvažuje členský program, který by zahrnoval streamování, parky a produkty.

Možná se brzy objeví nabídka "Disney Prime" podobná službě Amazon. Podle zprávy deníku Wall Street Journal společnost Disney v počáteční fázi uvažuje o předplatném, které by spojovalo její streamovací službu Disney+ se slevami na zboží značky Disney a v zábavních parcích.

Možná se brzy objeví nabídka "Disney Prime" podobná službě Amazon.

Podle zprávy deníku Wall Street Journal společnost Disney v počáteční fázi uvažuje o předplatném, které by spojovalo její streamovací službu Disney+ se slevami na zboží značky Disney a v zábavních parcích.

Disney údajně studovala mimo jiné předplatné služby Prime společnosti Amazon, aby získala informace pro svůj vlastní potenciální balíčkový plán.

Manažeři společnosti Disney, z nichž někteří programu přezdívají "Disney Prime", údajně sázejí na to, že nabídka balíčků poskytne zákazníkům větší hodnotu a společnosti zase umožní získat více informací o chování zákazníků. Podle deníku Journal se tento plán líbí manažerům společnosti Disney částečně proto, že umožní mediálnímu gigantu shromažďovat více údajů o preferencích zákazníků v oblasti pořadů, výletů a nákupů zboží.

Cena plánovaného předplatného není v současné době známa.

V prohlášení pro Insider mluvčí společnosti Disney Kristina Schakeová uvedla: "Technologie nám dává nové možnosti, jak přizpůsobit a personalizovat zkušenosti zákazníků tak, abychom jim poskytovali zábavu, zážitky a produkty, které jsou pro každého z našich hostů co nejrelevantnější. Disney je pro naše spotřebitele víc než jen značka, je to životní styl a my zkoumáme, jak jim lépe sloužit v mnoha našich kontaktních bodech. Členský program je jen jedním ze zajímavých nápadů, které zkoumáme, když zvažujeme způsoby, jak propojit fyzický a digitální svět a vytvořit novou generaci skvělých příběhů a zážitků Disney."

Uváděné plány přicházejí v době, kdy se generální ředitel společnosti Disney Bob Chapek snaží odlišit od svého předchůdce Boba Igera po řadě prvních chybných kroků. Chapek převzal funkci generálního ředitele na začátku roku 2020, těsně před pandemickými výlukami.

Zdroje: businessinsider.com, Unsplash.com

Nejnovější články