Miliardář Mark Cuban investuje do Polygonu

Miliardář uznal, že kryptoměny nyní odrážejí skutečnou poptávku po jejich užitečnosti, a tvrdí, že budoucnost odvětví kryptoměn je jasná.

Jak uvádí Cointelegraph, přidání Polygonu do portfolia Marka Kubana zdánlivě znovu potvrzuje podporu miliardáře v prostoru kryptoměny. Kubánský tým Dallas Mavericks přijímá platby BTC, ETH a DOGE. Když Tesla zrušila platby BTC kvůli obavám o životní prostředí, Cuban řekl, že Mavericks budou nadále přijímat kryptoměny.

Miliardář také uznal, že kryptoměny nyní odrážejí skutečnou poptávku po jejich užitečnosti, a tvrdí, že budoucnost odvětví kryptoměn je jasná.

Polygon v letošním roce zaznamenal nárůst cen o více než 9 000%, protože poptávka po něm prudce vzrostla. Podle průzkumníka sítě MATIC aktuálně zpracovává více než 5,89 milionu transakcí denně a síť zpracovala celkem 122 milionů transakcí. Nyní je na něm přes milion peněženek.

Transakce na Polygonu stály jen pár centů. Naproti tomu náklady na transakce na blockchainu Ethereum tento měsíc dosáhly nového historického maxima nad 64 $ v průměru, než se propadly. Polygon si klade za cíl poskytovat rychlejší a levnější transakce na Ethereu pomocí postranních řetězců druhé vrstvy - blockchainů, které běží vedle hlavního ETH blockchainu.

Uživatelé mohou vložit ETH do inteligentní smlouvy Polygon bridge a komunikovat s nimi v řetězci Polygon, aby je mohli později stáhnout zpět do hlavní sítě Ethereum.

Cointelegraph poznamenává, že když se zeptal Cubana, díky čemuž pro něj MATIC vynikl, byla to skutečnost, že byl aktivním uživatelem, protože je rychlý, funguje dobře a co je nejdůležitější, jejich uživatelská základna exponenciálně roste. Miliardář také řekl, že by jim mohl dát zpětnou vazbu v marketingu a je v procesu integrace Polygonu do lazy.com, o kterém si myslíme, že bude velmi přínosný pro vytvoření platformy pro rozšíření NFT.

Zdroje: cryptoglobe.com, unsplash.com

Nejnovější články