Elon Musk údajně padl na kolena a prosil o odpuštění po aféře s manželkou spoluzakladatele Googlu Sergeye Brina

Poté, co se spoluzakladatel Googlu Sergey Brin v lednu rozvedl se svou ženou, když se dozvěděl o jejím údajném poměru s Elonem Muskem, Musk údajně padl na kolena a prosil svého dlouholetého přítele o odpuštění.

Poté, co se spoluzakladatel Googlu Sergey Brin v lednu rozvedl se svou ženou, když se dozvěděl o jejím údajném poměru s Elonem Muskem, Musk údajně padl na kolena a prosil svého dlouholetého přítele o odpuštění.

Zdroje blízké této záležitosti deníku Wall Street Journal sdělily, že k incidentu došlo na večírku na začátku letošního roku a že Brin sice omluvu uznal, ale oba technologičtí magnáti spolu v současné době nemluví.

Důvodem je údajný Muskův poměr s Brinovou manželkou Nicole Shanahanovou, který podle deníku začal na umělecké výstavě Art Basel v Miami v prosinci 2021. Zdroje deníku uvedly, že Brin a Shanahanová v té době žili odděleně, ale stále spolu, a potýkali se s problémy spojenými s covid-19 a péčí o jejich malou dceru.

Podle soudních dokumentů Brin v lednu podal žádost o rozvod s odkazem na "nesmiřitelné rozdíly". V následujících měsících byly podle zdrojů jeho vztahy s Muskem napjaté a Brin pověřil své finanční poradce, aby prodali jeho investice do různých Muskových podniků. Mezi ně patří i Tesla, do níž Brin v roce 2008 investoval 500 000 dolarů.

"Doufám, že se Sergejovi a mně podaří v zájmu našeho dítěte důstojně, čestně a harmonicky pokračovat. A na tom oba pracujeme," řekl Shanahan začátkem měsíce zpravodajskému webu Puck.

K aféře údajně došlo v době, kdy se Musk rozešel se svou přítelkyní Grimes. Oba mají dvě děti, včetně dcery, která se narodila prostřednictvím náhradní matky ve stejném měsíci, kdy se aféra odehrála. Měsíc předtím, v listopadu 2021, se Muskovi v tichosti narodila dvojčata s Shivonem Zilisem.

Musk v neděli v sérii tweetů aféru popřel.

"Tohle je naprostá blbost. Sergej a já jsme přátelé a včera večer jsme spolu byli na večírku!" Musk napsal. "Za poslední tři roky jsem Nicole viděl jen dvakrát, v obou případech s mnoha dalšími lidmi kolem. Nic romantického."

V dalším tweetu Musk dodal: "Už dlouho jsem neměl sex (povzdech)."

Zpráva o údajné aféře přichází v době, kdy Musk čelí řadě veřejných profesních problémů, včetně sporné právní bitvy s Twitterem poté, co generální ředitel Tesly odstoupil od dohody o koupi této sociální mediální platformy v hodnotě 44 miliard dolarů.

Zdroje: businessinsider.com, Unsplash.com

Nejnovější články