Autor: Petr Jůn

Práce snů: společnost Insuranks nabízí 85 000 dolarů za roční cestování po světě

Společnost Insuranks se zabývá srovnáváním pojištění online. Nedávno tato firma vyhlásila výběrové řízení na pozici, která zní jako z říše snů.

Společnost Insuranks se zabývá srovnáváním pojištění online. Nedávno tato firma vyhlásila výběrové řízení na pozici, která zní jako z říše snů. Jedná se o práci, jež zahrnuje cestování do zahraničí jednou měsíčně po dobu jednoho kalendářního roku. Součástí je psaní blogů a příspěvků o vašich dobrodružstvích na sociálních sítích. Společnost uvedla, že bude vybrán pouze jeden uchazeč. Tomu bude přiděleno až 2 000 dolarů na zpáteční letenky, 3 000 dolarů na ubytování a 600 dolarů na příspěvek na jídlo a pití. Dalších 1 000 dolarů bude vyplaceno na uchazečovy aktivity a 500 dolarů na pronájem vozidla. Pro vyplacení peněz bude také nutné veřejně propagovat pojistné balíčky Insuranks.

Načasování nabídky může být nešťastné. V současné době se po celém světě šíří nová varianta Covid omicron. Ta narušuje cestovní plány. V posledních týdnech omezilo mezinárodní cestování několik zemí, včetně Indie, Austrálie a několika států Evropské unie. 

I když na první pohled vypadá nabídka velmi atraktivně, nemusí to být pro každého tak jednoduché. Ačkoli rok cestování zní za peníze zní jako ze snu, existuje riziko, že se z vás stane tulák na plný úvazek. Další nepříjemností může být fakt, že časté cestování narušuje rutinu. Zejména pokud cestujete přes více časových pásem. To muže mit negativní vliv na zdraví člověka. Jetlag může ovlivnit srdeční rytmus, narušit spánek, ovlivnit koncentraci a způsobit zažívací potíže.

Podle odborníků je nejlepším řešením naplánovat si let podle svého spánkového režimu. Pokud jste schopni spát v letadle, znamená to, že využijete noční lety. Pokud vás však hluk motoru a nedostatek místa na nohy nutí krátit si čas filmy během letu, je důležité se co nejdříve relativně normálně vyspat.

Pokud i přes tyto faktory máte o práci v Insuranks stále zájem, musíte splnit několik podmínek. V rámci přihlášky je nutné zveřejnit 60sekundové video na Instagramu. To má obsahovat důvod, proč je toto Vaše práce snů. Součástí také je veřejné nominování dalších přátel, členů rodiny nebo rádoby světoběžníky, aby udělali totéž. Podle webových stránek společnosti porota vybere "nejkreativnější příspěvek". Uchazeči musí být také starší 18 let a mít platný cestovní pas. Uzávěrka přihlášek je v pondělí 31. ledna.

Zdroj: cnbc.com, Unsplash

Nejnovější články